ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PUKLICE

Jídelní lístek   21. 9. - 25. 9.

ZŠ Brtnice
 
 

 

PONDĚLÍ

P

 

     

O

POLÉVKA  HOVĚZÍ SE STROUHÁNÍM

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, ŠPALDOVÝ KNEDLÍK, HRUŠKA

OVOCNÝ ČAJ S VITAM. KONCENTR., COLA NÁPOJ

1,3,7,9

1,3,7

                                  

S

 

 

ÚTERÝ

P

 

 

O

POLÉVKA  HORÁCKÁ                                 

ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENINOU, ČÍNSKÝ SALÁT S KUKUŘICÍ

ČERNÝ ČAJ S CITRON., MALINOVÉ MLÉKO

1,9,12

1,3,7

7

S

 

 

STŘEDA

P

 

 

O

POLÉVKA  Z JARNÍ ZELENINY A S KULIČKAMI           

KOVBOJSKÉ FAZOLE, CHLÉB, OKURKA

ČAJ ZAHRADNÍ SMĚS, PISTÁCIOVÝ MLÉČNÝ KOKTEJL

1,9

1

7

S

 

 

ČTVRTEK

P

 

 

O

POLÉVKA MRKVOVÁ

ČEVABČIČI, VAŘENÝ BRAMBOR, HOŘČICE, CIBULE

VIŠŇOVÝ ČAJ, NÁPOJ CATUSÍK

1

1,3,7,10,12

 

S

 

 

PÁTEK

P

 

 

O

POLÉVKA  HRÁŠKOVÝ KRÉM S BYLINKOVÝMI KRUTONY   

HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ, DUŠENÁ RÝŽE, MEDOVNÍČEK

HORKÝ NÁPOJ, BANÁNOVÉ MLÉKO

1

1,3,7

7

S

 

 

 

Pokrmy vydávané do jídlonosičů jsou určeny k okamžité přímé spotřebě, nikoliv ke skladování.

P – Přesnídávka          O – Oběd        S – Svačina        A – Alergen

* stopové prvky dalších alergenů – informace podá vedoucí ŠJ

 

Karel Pavlíček

 

 

Ingrid Zajícová Švaříčková

vedoucí kuchař

 

 

vedoucí jídelny

 
ZŠ Kamenice
 
 
?
 
 
Veškeré pečivo může obsahovat stopy: 3,5, 6, 7, 8, 11, 13
 
ZŠ Kollárova
 
 
 
Seznam alergenů:
1 - obiloviny obsahující lepek
1a - obiloviny - pšenice
1b - obiloviny - žito
1c - obiloviny - ječmen
1d - obiloviny - ovec
3 - vejce
6 - sójové boby
7 - mléko
9 - celer
10 - hořčice
11 - sezamová semena
12 - oxid siřičitý a siřičitany
13 - vlčí bob