ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PUKLICE

Jídelní lístek   21. 9. - 25. 9.

ZŠ Brtnice
 
  
 

Pokrmy vydávané do jídlonosičů jsou určeny k okamžité přímé spotřebě, nikoliv ke skladování.

P – Přesnídávka          O – Oběd        S – Svačina        A – Alergen

* stopové prvky dalších alergenů – informace podá vedoucí ŠJ

 

Karel Pavlíček

 

 

Ingrid Zajícová Švaříčková

vedoucí kuchař

 

 

vedoucí jídelny

 
 
 
 
ZŠ Kollárova
 
 
 
 
Seznam alergenů:
1 - obiloviny obsahující lepek
1a - obiloviny - pšenice
1b - obiloviny - žito
1c - obiloviny - ječmen
1d - obiloviny - ovec
3 - vejce
6 - sójové boby
7 - mléko
9 - celer
10 - hořčice
11 - sezamová semena
12 - oxid siřičitý a siřičitany
13 - vlčí bob
 
ZŠ Kamenice